Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/klar/public_html/isdcc/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 73
Home - ISDC

Aktiviteti Ynë:

Ndërtim

I.S.D.C është një kompani që e ka të afirmuar suksesin në fushën e ndertimëve prej vitesh tashmë. Që nga fillimi I kompanisë tonë që e nisëm…

Inport-Export

Na lejoni për pak sekonda t’ju informojmë rreth një shërbimi tjetërtë rëndësishëm të kompaninë I.S.D.C që është Eksporti & Importi. Siç e dini I.S.D.C i ka pasur…

Shit-blerje pronash

Në I.S.D.C, ne afrojmë menaxhimin e pronave në një mënyrë që ju nuk do ta gjeni askund tjetër. Kjo ka të bëjë me egon tonë për të pasur gjithmonë një…

Konsultim

I.S.D.C – “International Service & Development Corporation” Dega Shqipëri ofron shërbimet e Menaxhimit dhe Konsultimit. I.S.D.C-ja bashkëpunon…

Projektim dhe Menaxhim

I.S.D.C ofron Projektimin e Ndërtimit tuaj si dhe Shërbime të Menaxhimit të Projektit për prona të ndryshme si ato të vogla  dhe të mëdha…

Jeni duke kërkuar një

Ne e kemi zgjidhjen!

Kërko më poshtë pronën që të përshtatet:

Objektet e reja

shitjet kanë filluar!!

ISDC -“International Service & Development Corporation” Dega në Shqipëri ka krijuar marrëdhënie të fortë dhe të qëndrueshme me bashkëpunëtorët e saj kombëtarë dhe ndërkombetarë duke treguar angazhim dhe profesionalizëm për të ofruar të gjitha shërbimet në standartet më të larta.
Disa nga partnerët tanë janë:

Telefononi tani