Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/klar/public_html/isdcc/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 73
Aktiviteti ynë - ISDC

Aktiviteti ynë:

Ndërtim

I.S.D.C është një kompani që e ka të afirmuar suksesin në fushën e ndertimëve prej vitesh tashmë. Që nga fillimi I kompanisë tonë që e nisëm me ndërtimin e apartamenteve në godina të vogla të vecuara kemi kaluar në ndërtimin e komplekseve me hapesira të mëdha banimi, deri në projektimin dhe ndërtimin e qëndrave tregëtare.
Shtrija e experiencës tonë vazhdon ne ndërtimet industriale publike dhe jo publike dhe gjithashtu, së fundmi dhe në infastrukturë.

Import-Eksport

Na lejoni për pak sekonda t’ju informojmë rreth një shërbimi tjetërtë rëndësishëm të kompaninë I.S.D.C që është Eksporti & Importi. Siç e dini I.S.D.C i ka pasur synimet dhe objektivat e qarta që në fillim dhe këtu bashkangjitur stafin profesional ato u tejkaluan dhe arritën në përmasat që jemi sot.

Sot kompania jonë “I.S.D.C” ka një renome jo vetëm kombëtare, sepse këtu jemi të pa konkurueshëm, por kompania jonë ka marr përmasa ndërkombëtare, duke na ftuar si ndërmjetësues kudo nëpë Europë.

Shit-Blerje Prone

Në qoftëse keni një marrëdhënie me I.S.D.Cdo të thotë që keni një aleat të vërtetë – dikë që të kujdeset për shtëpinë tuaj.

Në I.S.D.C, ne afrojmë menaxhimin e pronave në një mënyrë që ju nuk do ta gjeni askund tjetër. Kjo ka të bëjë me egon tonë për të pasur gjithmonë një standard të lartë. Kjo ka të bëjë me besnikërinë. Kompania jonë ecën me themelin, me bazën dhe kulturën e shërbimit ndaj klientit por të ofruar në një mënyrë krejt të re. Për këtë ne kemi bërë kontrollet e integritetit në të gjithë praktikat e biznesit tonë. Ne kemi sfiduar gjithcka dhe cdo problem nekemi gjetur një zgjidhje unike, kemi krijuar Departamentin Qendror të Blerjes, me profesionalzmin e nje personeli me nivelit të lartë i cili është i përfshirë në marrjen e vendimeve të rëndësishme për ndërtimin tuaj. I.S.D.C ka një përkushtim të palëkundur për klientët tanë dhe një biografi të dëshmuar për ofertat më të mira dhe më të arrira në treg. Ne e kemi bërë për vite me rradhë në bizneset tona, por tani mund ta bëjmë atë për ju. Duke qenë se ne presim më shumë nga stafi ynë, ju do të përjetoni një nivel të shërbimit që nuk mund ta keni menduar më parë.

Konsultim

I.S.D.C – “International Service & Development Corporation” Dega Shqipëri ofron shërbimet e Menaxhimit dhe Konsultimit.I.S.D.C-ja bashkëpunon me klientët e saj për ti ndihmuar ata të tejkalojnë standardet e industrisë dhe të përmirësojnë performancëne tyre. Duke shërbyer një gamë të gjerë të industrisë dhe në fushën e projekteve të ndërtimit në të gjithë Shqipërinë, me përvojën në eksperienca të ndryshme dhe me largpamësi janë të prirur për të lehtësuar projektet dhe pëe të zbutur rrezikun. Nëse ju jeni një pronar, kontraktor, avokatose profesionist në fusha të tjera të ndërtimit, ne mund t’ju ndihmojnë për të arritur e suksesin në projektin tuaj. Ajo që ju duhe të bëni është të na kontaktoni. Ne do të jemi të gatshëm për gjithcka!

Projektim dhe Menaxhim

 I.S.D.C ofron Projektimin e Ndërtimit tuaj si dhe Shërbime të Menaxhimit të Projektit për prona të ndryshme si ato të vogla dhe të mëdha. ♦ Qasja jonë konsiston në zgjidhjen e problemeve dhe detajet janë ato që bëjnë diferencën e punës tonë. Ne kemi njohuri dhe përvojë për ta ndjekur punën tonë deri në standardet më të larta. Çdo projekt është unik dhe ne krenohemi në krijimet tona special dhe të vecanta për çdo klient 

Telefononi tani