Na kontaktoni

Na kontaktoni duke zgjedhur mënyrën që i përshtatet nevojave tuaja. Do të jemi të lumtur, të përgjigjemi, për çdo pyetje që ju mund të keni.
Ju mirëpresim!

Departamenti i Shitjeve

Na shkruani përmes formularit të kontaktit

Adresa

TIRANE Rruga e Durresit, Ish Uzina Tirana, Kulla nr 3, Kati II

Orari i hapjes

Ne punojmë nga e hëna deri të premten. Nga ora 8:00 deri në orën 17:00 dhe ditën e shtunë nga ora 8:00 deri në orën 15:00.

Telefononi tani