Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/klar/public_html/isdcc/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 73
Praktika - ISDC

Praktika

I.S.D.C është vendi më i mirë ku mund të filloni dhe të qëndroni!

Nëse jeni student, i sapodiplomuar, apo keni shumë pak eksperiencë në jetën tuaj profesionale dhe jeni të interesuar për praktikë pune, I.S.D.C është kompania ku mund të drejtoheni.
I.S.D.C ju jep mundësinë të njihni nga afër proçeset e punës, nën mbikqyrjen e profesionistëve më të mirë në fushën e ndërtimit, arkitekturës, financës.
I.S.D.C duke besuar ne energjine e te rinjve dhe duke dashur te kontribuoje ne zhvillimin tuaj, ofron mjediset e saj dhe stafin e kualifikuar ne dispozicionin tuaj.

Dokumentat Qe Nevojiten:
CV e aplikantit Diplome e universitetit ose vertetim per vitin e studimit Afati per te cilin ju keni interes per te kryerjer praktikë Departamenti ku dëshiron te jeni pjese. Per me shume info mund të na kontaktoni ne E-mail: info@isdc.al. 

*Pozicionet e lira per praktike jane kategorite me ngjyre blu.

Telefononi tani